Personal Protection

Personal Protection

Hansen Protection designar och tillverkar avancerade överlevnadsdräkter och räddningsdräkter, samt arbetsdräkter och rädningsvästar som är utformade för att klara av olika uppgifter i hårda miljöer. Överlevnadsutrustningen levereras till kunderna antingen genom uthyrning eller genom försäljning. Uthyrning är en nyckelfärdig outsourcingtjänst för alla funktioner relaterade till hantering, rengöring, reparation och testning av transportdräkter.

Hanteringen av sådana dräkter kräver en omfattande logistikuppsättning och djup teknisk förståelse för att säkerställa tillgången till dräkter och för att säkerställa överensstämmelse med gällande säkerhetsstandarder och regelverk.

Hansen Protection är den marknadsledande leverantören av dräkter för helikoptertransporter i kalla områden i Europa och har en särskilt stark position på den norska kontinentalsockeln. Hansen Protection har en betydande infrastruktur på alla relevanta helikopterbaser i Norge och vid strategiska helikoptrar i andra områden.

Produkten tillagd för att jämföra.