SAR / Specialdräkter

Våra dräkter till SAR-personal är resultatet av ett långsiktigt samarbete med ledande proffs inom denna nisch. Det finns särskilt höga krav på dräkter och tillbehör till personal som ska rädda liv. Vi är särskilt stolta över det faktum att vi har ingått ett långsiktigt samarbete med räddningstjänsten (RS) i Norge och Sverige för leveranser av dräkter och västar. Dräkterna är utformade för full rörelsefrihet, utan för många fladdrande detaljer.

Dräkten är andningsbar - därför har stor vikt läggits på fickorna och funktionella detaljer som främjar dessa egenskaper, dvs det minst möjliga fältet med dubbelt tyg i kroppens områden som genererar mest värme.

Dräktkonceptet SeaSwim är ett ultra-flexibelt program som består av kostymer med olika alternativ både vad gäller yttertyg, manschettlösningar, fickor, märkning och storlekar. Kolla in alternativen! Kom ihåg att vi producerar dessa dräkter i Norge, och vår snabba produktionslinje i Moss ger dig möjlighet att få dina dräkter med mycket snabbt.

Produkten tillagd för att jämföra.