Torrdräkt Ursuk RED Q

Torrdräkt Ursuit RED Q

06-37-104-00-XX
kr 13.900,00

Ursuit Cordura RedQ
har utvecklats i enlighet med Heavy Light-filosofin, enligt vilken den tyngsta och mest krävande aktiviteten alltid sker på ytan. Den granna färgen och de många reflexfälten ger ett nytt alternativ till den traditionella svarta dräktlinjen som ger dykaren en ökad säkerhet.

Cordura RedQ har utvecklats i enlighet med Heavy Light-filosofin, enligt vilken den tyngsta och mest krävande aktiviteten alltid sker på ytan. Den granna färgen och de många reflexfälten ger ett nytt alternativ till den traditionella svarta dräktlinjen, en ny generation av dräkter, som ger dykaren ökad säkerhet. Dräkten har en såkallad warmneck och levereras med en separat neoprenhuvan med ansiktstätning som har god passform och den möjliggör användning med såväl hel- som halvmask.

Som namnet säger tillverkas Cordura RedQ av ett rött, mycket tåligt Cordura trelaminatstyg. Trots slitstyrkan är dräktens ergonomi av toppklass. Neoprenhuvan med ansiktstätning har god passform och den möjliggör användning med såväl hel- som halvmask. Den roterande inloppsventilen minskar belastningen på slangen.

Tack vare frontdragkedjan kan du ta på och av dräkten utan hjälp. Torrdragkedjan skyddas av en yttre dragkedja som hindrar sand och smuts samt slitage på kompensatorvästen.

Den patenterade Flat Seam-teknologin gör sömmarna smidiga och hållbara. Den s.k. lågsömmen är en stumfog som tejpas på både ut- och insidan. Med den här tekniken sys materialen inte på varandra, vilket gör att den är särskilt lämplig för tjockare och kraftigare material.

Dräkten är försedd med inbyggda justerbara hängslen som tillsammans med grenremmen bildar den s.k. teleskopmidjan. Teleskopmidjan och de goda ergonomiska egenskaperna gör att dräkten känns som ett helt vanligt klädesplagg.

Fickorna är försedda med D-ringar där du kan fästa lätta föremål såsom t.ex. en lampa. Förstärkningar på knän, stuss och armbågar. Gummiförstärkta skor av 4 mm neopren, minskar behovet av extra isolering. Modellen är smidig och passar utmärkt för fensimning. Rätt storlek minskar luftvandring till foten. Sporre vid hälen håller fenorna på plats.

Huvan är anpassad för att täta mot eventuell helmask. 

Du kan välja och modifiera din dräkt efter önskemål. Du kan välja typ av fickor, skor, huva, reflexer etc. efter önskemål.

Produkten tillagd för att jämföra.